Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csomagolás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Csomagolás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: csomagolas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 127 db
Abrafol

Abrafol

Ha egy ABRAFOL zsákot egy másik ABRAFOL zsákra fektetünk, akkor a zsákok különlegesen kiképzett felületének köszönhetően olyan erős kötőerő alakul ki, ami megakadályozza a zsákok egymáson való elcsúszását. Egy ABRAFOL zsákokból feltornyozott raklap akkor is stabil marad, ha a zsákokat erős rázkódásnak tesszük ki szállítás vagy rakodás közben. Még a 30 fokban megdöntött raklap is képes egyben maradni, zsugorsapka vagy zsugorfólia használata nélkül is.

Ajándéktasak Forgalmazás-Gyártás

Ajándéktasak Forgalmazás-Gyártás

Főleg Ajándéktasakok,Képeslapok gyártásával,forgalmazásával terjeszkedő cég- Magyarország,Szlovákia,Románia egész területén! Nagyobb vásárlóknak igény esetén új állványokat biztosítunk-melyeken könnyedén és esztétikusan elhelyezheti termékeinket. Várjuk újabb partnereink jelentkezését.Forgalmasabb helyen található üzleteknek külön árkedvezmény vehető igénybe.

Alfa Rehabilitációs Nonprofit

Alfa Rehabilitációs Nonprofit

Hisszük, hogy az ember életében az egyik legfontosabb tényező a munkához való jog, és az értelmes, hasznos munkavégzés. Cégcsoportunkat (ALFA Rehabilitációs Nonprofit Kft. és ALFA Ipari Nonprofit Közhasznú Zrt.) azzal a szándékkal hozta létre tulajdonosunk, a MEOSZ, hogy lehetőséget teremtsen a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására, és ezzel elérhető célokat, élhetőbb életet biztosítsunk munkavállalóink számára. Dolgozóink közel 90%-a megváltozott munkaképességű vagy fogyatékkal élő ember, akik nem csupán munkavállalók, hanem ők maguk a cégcsoport.

Alföldpack

Alföldpack

Manapság mindent be kell csomagolni! Így a papír, hullámpapír, fóliák, ragasztószalagok, pántszalagok, pántológépek alapvető szükséglete minden áruval foglalkozó, gyártónak illetve forgalmazónak. Fél siker, ha az Ön árujának olyan jó burka van, mint a vadgesztenyének, azaz: -célszerű, -ötletes, -biztonság os, -olcsó -és mindig kéznél van.

Allpack Csomagolástechnika

Allpack Csomagolástechnika

Cégünk alapító tagjai, azzal a szándékkal szervezték meg cégük működését, hogy a magyar gazdasági életben, minél jelentősebb szolgáltatási szerepet töltsön be a csomagológépek, csomagolóanyagok forgalmazásában és a csomagolások műszaki tervezésében.

Alpha Csomagolástechnika

Alpha Csomagolástechnika

Cégünk 2007 májusában azzal a céllal jött létre, hogy megbízható hátteret, gyors és pontos kiszolgálást, valamint minőségi termékeket nyújtson kedvező áron partnereinek. Kiváló minőségű csomagoló anyagok és gépek széles választékával állunk az érdeklődők rendelkezésére. A felmerülő csomagolástechnikai problémák megoldására a leggazdaságosabb és legjobb megoldást ajánljuk partnereinknek. 2008 áprilisától cégünk kiváló minőségű kőedény termékek kereskedelmével bővítette tevékenységi körét.

Alumínium doboz

Alumínium doboz

Alumínium dobozaink számos okból a legjobb megoldással szolgálnak gyártási, csomagolási, tárolási, szállítási, rendszerezési és megóvási felhasználói területeken, mint tárolási vagy szállítási megoldások. Jól átgondolt szerkezet ? a funkcionalitás és megbízhatóság adják alumínium dobozaink lényegét, melyek széles körű alkalmazási követelményeknek felelnek meg a különböző iparágakban. Az Alu-Logic alumínium dobozok és alumínium ládák tartós teljesítményt és jó megtérülést biztosítanak a szállítási- és tárolási feladatokban a legkülönbözőbb alkalmazásokra az ipari-, kereskedelmi-, védelmi-, állami és a magánszektorban. Alumínium dobozaink és alumínium ládáink széles körben megoldást kínálnak a tárolási és szállítási feladatokra: ?Katonai box ?Pharma box ?Offshore box ?Office box - archiváló doboz ?Alumínium láda ?Univerzális tároló- és szállító dobozok ?Alumínium dobozok otthoni használatra Egy sor további hasznos kiegészítő áll rendelkezésre, melyek a dobozt komplett csomagolási- és szállítási megoldássá egészítik ki.

AMCO

AMCO

A csomagolás az áru piacképessé tételének szerves része, ezért ésszerű és megtérülő befektetés. Az AMCO Csomagolástechnikai és Konzultációs Kft. 1991 óta áll azon ügyfelei rendelkezésére, akik termékeik csomagolásához keresnek szakszerű, megfizethető megoldásokat.

Apex Csomagolás

Apex Csomagolás

Az Apex Ipari és Szolgáltató Kft. csomagolástechnikával, ezen belül doboztervezéssel és készítéssel, stancolással és kasírozással foglalkozik. Termékeink: hullámpapírlemezek, rekeszek ,kitámasztók ,kimetszett dobozok ,TF dobozok, stancszerszám.

Hirdetés
Árucsomgaolás, szállítmányozás - Fly Away Kft.

Árucsomgaolás, szállítmányozás - Fly Away Kft.

Szállítmányozási profilunk a következő tevékenységekre terjed ki: szállítmányozás, belföldi árufuvarozás, nemzetközi szállítmányozás, tengeri és légi áruszállítás, és csomagoltatás. Amiket szállítunk: általános kereskedelmi áruk, high-tech elektronikai árucikkek, nagyértékű árucikkek, veszélyes és érzékeny árucikkek, személyes ingóságok, élő állat, romlandó árucikkek. Kapcsolódó szolgáltatásaink a következők:légi futárszolgálat, vámügynökség, az összes légitársasággal összeköttetésben lévő közvetlen helyfoglalási rendszer, raktárak, teherautók, csomagolóanyagok, háztól-házig szállítási szolgáltatás.

Avipak

Avipak

Az AVIPAK Kft. mintegy tizenöt éve szakosodott dobozzáró fóliafedlapok gyártására és forgalmazására, főként a tejipar, alkalmanként a gyógyszer- és kozmetikai ipar számára is. A zárólapkák anyaga döntően alumínium fólia, de vállaljuk ilyenek készítését papír, laminált papír és műanyag alapanyagokból is. A fedlapok dekorációs nyomtatását saját rezsiben végezzük a vevőtől kapott grafikai terv szerint.

Bakator

Bakator

A Bakator Kft. 1989. október 09-i bejegyzéssel jött létre. A kezdetekben cégünk csak részben foglalkozott csomagolóanyagok kereskedelmével, azonban mivel az elmúlt időszakban a csomagolóanyagokra vonatkozó igény/kereslet folyamatosan nőtt, a Bakator Kft. 'profiltisztítást' hajtott végre: így a tevékenységi kör átalakult és 1996-tól a csomagolóanyagok tervezésével, gyártásával, értékesítésével foglalkozik.

Best Logistics

Best Logistics

Rendkívül széles logisztikai szolgáltatási szortimenttel rendelkezünk, melyben megtalálható az áruérkeztetéstől az országos házhozszállításig minden. Nagyon kedvező áron kezeljük az Ön áruját, (betárolás, kitárolás, komissiózás, címkézés) szállítunk belföldön. Tevékenységeinkkel csökkenteni tudja költségeit: Raktározás, szállítás, gyors ügykezelés, árubiztosítás, nagy géppark, összecsomagolás (two in one), etikettezés, anyagmozgatás, belföldi fuvarozás, kedvező díjszabás. Specialitásunk: komplett logisztikai megoldás, terítő, belföldi gyűjtőszállítmányozás, raktározás, árukezelés. Szolgáltatásunkkal segítjük az Önök cégét, abban, hogy termékeik pontosan, gyorsan, hatékonyan és olcsó módon jussanak el partnereikhez.

Best Machinery Kft. - Ipari bálázó technológiák

Best Machinery Kft. - Ipari bálázó technológiák

A Best Machinery Kft. elkötelezett annak érdekében, hogy a hulladék kezelése és szállítása minél hatékonyabban történjen Magyarországon. Hulladék bálázó berendezéseinkkel megoldható a haszontalanná vált anyagok tömörítése, kötegelése, és ezáltal megvalósítható a könnyebb szállíthatóság. Cégünk recycling üzletágának kínálatában horizontális, azaz vízszintes, valamint vertikális (függőleges) bálázók találhatóak meg. Minden gépünk ipari felhasználásra szánt, robosztus csomagolástechnikai présgép. Vállalatunk Szigetszentmiklósi telephelyén a gépek munkakörülmények között is kipróbálhatóak, tesztelhetőek. Várunk minden érdeklődőt szigetszentmiklósi telephelyünkön, Budapesttől mindössze néhány percre. Lépjen be Ön is a hulladék csomagolás világába.

Bizerba - Logisztikai címkék

Bizerba - Logisztikai címkék

A Bizerba címkék és papírok tájékoztatnak, díszítenek, tájékoztatnak vagy akár a termék nem megfelelő kezelésére is figyelmeztetnek. Papírjaink és címkéink teljesen egyedivé tehetők, így cégének arculatához illeszthetők. A mindennapos tartós terhelésre tervezett nyomtatóműveknek a rendkívüli igénybevétel miatt a legszigorúbb követelményeknek kell megfelelniük. Bizerba P E termopapír és termofólia, hagyományos vellum- és simított papír, fóliázott papírtermékek is részei a kínálatnak, ezek mindegyike lehet különböző négyzetmétersúlyú és készülhet ragasztó nélküli sávval is. A kreativitást segítik a legkorszerűbb termék-előállítási módszerek és a különféle fejlesztési és gyártási eljárások, a flexonyomás, a tekercses digitális nyomtatás, kiegészítve a hét alapszín valamint a négyszínnyomás minden variációjával, a minőséget emelő lakkozással és a formastancolással. Valamennyi Bizerba díszcímke megfelel a szigorú Bizerba minőségi irányelveknek. A ragasztóanyag egyenletes rétegben történő felhordása a legfontosabb ismérve a termocímkék alkalmazhatóságának, és hozzájárul a címkét és blokkszalagot használó berendezés teljesítményét és tartósságát.

Bopp celofán tasak Budapesten

Bopp celofán tasak Budapesten

Kiváló minőségű celofán tasakok széles választéka, rengeteg méretben, a Studio-Best Kft. ajánlásával. Ezek a tasakok átlátszóak, a rajtuk lévő ragasztócsík által kiválóan zárhatóak, így vízállóak is egyben. A celofán tasakokat kedvező árakon kínálják a vásárlóknak. Ha a vevő nem talált tasakot a kívánt méretben, akkor egyedi méretekben és anyagvastagságban is lehet kérni. Az ajánlatkérő oldalon van lehetőség egyedi tasakok rendelésére. A cég a VII. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

BS Plastic

BS Plastic

Társaságunk 2002-ben alakult, a kezdetben csomagolóanyagok, reklámtáskák kereskedelmével foglalkoztunk. 2004-ben vásároltuk első konfekcionáló gépünket. A folyamatos bővülésnek köszönhetően mára a piac meghatározó szereplőivé váltunk.

Tuti menü