Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Élelmiszer csomagolás képes leírás - Csomagolás.tlap.hu
részletek »

Élelmiszer csomagolás - Csomagolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csomagolas.tlap.hu » Élelmiszer csomagolás
Keresés
Találatok száma - 21 db
Bueno Pack

Bueno Pack

Cégünk 1998-ban alakult, a magyar reklámpiacon az egyik legsikeresebb cég az egyéni igények szerint kialakított, egyedi csomagolású reklámédességek területén. Ezek az apró, kedves - az Önök vállalatának szimbólumait magukon viselő -, garantáltan jó minőségű édességek méltó módon képviselik cégüket bármely rendezvényen, reprezentatív megjelenésüknek köszönhetően igen komoly reklámhordozó szerepet töltenek be.

CsomagolÁsz

CsomagolÁsz

Egyszer használatos élelmiszer csomagolóanyagok kis- és nagykereskedelme. Műanyag poharak, műanyag tányérok, műanyag dobozok, papírpoharak, pizzadobozok, süteményes dobozok, tasakok, műanyag tálcák, habpoharak, habdobozok, papírtálcák, habtálcák, szalvéták, garanciazáras vödrök, egybefedeles dobozok, szemeteszsákok.

Cup2u papírpoharak

Cup2u papírpoharak

Szerezze be az elviteles italokhoz szükséges minden kiegészítőt egy helyről, tőlünk! Nagykereskedésünkben papírpoharakat és egyéb elviteles italokhoz szükséges kellékeket kínálunk. Jó minőségű, környezetbarát poharainkban Ön sem fog csalódni! A poharak között általános bordó nyomatú, illetve nyomatlan fehér típus közül választhat. A fehér papírpoharak nem csak letisztultságot és egyszerűséget tükröznek, de alkalmasak arra is, hogy vállalkozása logójával lássa el. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el hozzánk minél előbb! A megrendelt termékeket az ország bármely településére kiszállítjuk.

Dr. Pack - Food Peck

Dr. Pack - Food Peck

Az eladóhelyi csomagolás területén meghatározó, mintegy 90%-os részesedést tudhatott magáénak a PVC fólia. Az egyre szigorodó európai környezet- és fogyasztóvédelmi szabályozásoknak és az egyre növekvő piaci nyomásnak köszönhetően a DR-PAck kifejlesztette legújabb poletilén alapanyagú stretchfólia termékét, amely kiválóan alkalmas friss élelmiszerek páramentes csomagolására (pl. sajt, hús, zöldség, gyümölcs) és közvetlenül érintkezhet minden típusú élelmiszerrel.

Élelmiszer ipari csomagológépek gyártása

Élelmiszer ipari csomagológépek gyártása

Vállalkozásunk szakemberei több évtizedes csomagológép gyártási, és fejlesztési tapasztalattal rendelkeznek. Az általunk kínált élelmiszer ipari csomagológépek megfelelnek a szigorú élelmiszer higiéniai előírásoknak is. Kínálunk gépet csokoládé, keksz, és egyéb édesipari termékek, valamint sajt, túró, és egyéb tejtermékek nagy teljesítményű csomagolására.

Élelmiszeripari és Palackozástechnikai ZRt.

Élelmiszeripari és Palackozástechnikai ZRt.

Cégünk fő tevékenysége palackozóipari gépek és gépsorok felújítása és gyártása. Vállaljuk felújított gépek, gépsorok rövid határidőre történő szállítását üvegpalackra, fémdobozra, PET-flakonra, sör, bor, alkohol, pezsgő, szénsavas és szénsavmentes üdítő, ásványvíz, étolaj, vegyianyag, ...stb. palackozására. Telephelyünkön gyártunk kisteljesítményű töltő-záró monoblokkot, öblítő-töltő-záró, illetve töltő-záró-címkéző triblokkot, szénsavmentes folyadékokhoz, igény szerint felszerelve korona- vagy csavarzáróval, parafadugózóval, műanyag vagy fémlapkazáróval. A kívánt palackozási paraméterek alapján az Önök igényeihez igazodva megtervezzük üzemét, telephelyünkön méretarányosan letelepítjük, majd a szükséges palack-, flakon- vagy dobozméretre felszerszámozzuk. Saját üzemünkben tervezünk és gyártunk különféle szerszámokat, alkatrészeket, termék vagy formaváltáshoz, felújításhoz, javításhoz. Telephelyünkön mintegy 50 darab különféle fémmegmunkáló géppel dolgoznak szakembereink, lehetővé téve összetett és bonyolult fémmegmunkálások elvégzését. Kiemelkedő e gépek közül vízsugárvágó berendezésünk.

Euro Quality

Euro Quality

Cégünk, az Euro Quality Service 2001-től folyamatosan foglalkozik a korszerű ételek előállítási, a meghosszabbítható eltarthatósági-tárolási és regenerálási eljárások propagálásával, ezen folyamatok kiszolgálását biztosító berendezések forgalmazásával, valamint olasz szakértőink személyes vezetésével alapkurzusokat tartunk és specifikus beüzemelését vállaljuk a vákuum alatt főzés komplex technológiának és technikának.

Gasztrokert

Gasztrokert

Fő tevékenységi körünk elsősorban vendéglátóipari és mosodai létesítmények igény szerinti technológiai tervezése, a technológia megvalósításához szükséges import és hazai gyártású gépek és berendezések beszerzése, helyszíni szerelése, üzembe helyezése, az üzemeltetéshez szükséges konyhai és éttermi fogyóeszközök szállítása. Cégünk nagy hangsúlyt fektet vevőszolgálati tevékenységére, melynek keretében országos szervizhálózatunkon keresztül biztosítjuk az általunk importált berendezések garanciális és garancia időn túli szervizelését, az üzemeltetéshez szükséges alkatrészek biztosítását, a javítást végző szervizek dolgozóinak szakmai felkészítését.

Hajtómű és ipari keverő

Hajtómű és ipari keverő

A Chemplex Kft-t több éve együttműködő gépészmérnökök alakították azzal a céllal, hogy szaktudásukat és iparági ismereteiket minél hatékonyabban tudják partnereik és saját szolgálatukba állítani. A számos sikeresen elvégzett feladat és az elégedett partnerkör igazolja elképzeléseink helyességét. Motivációnk töretlen, minden feladat, amivel megbíznak bennünket újabb kihívás, melynek örömmel látunk neki.

Hirdetés
Indepack vendéglátóipari csomagolóeszközök

Indepack vendéglátóipari csomagolóeszközök

Bizonyára Ön is egyetért azzal, hogy napjainkban minden lehetőséget meg kell ragadnunk, hogy termékeinket, szolgáltatásainkat észrevehetővé és megkülönböztethetővé tegyük versenytársaink termékeitől. Az Indepack Kft. vállalja csomagolóeszközök logózását, hogy azok egyediek legyenek a vendéglátás területén. Emellett cégünk kínálatában megtalálhatók többek közt: műanyag és papír termékek, poharak, eldobható műanyag evőeszközök, tányérok, dobozok, edények, pizza dobozok, valamint kiegészítő termékek díjmentes házhozszállítással Budapesten és környékén. Látogasson el weboldalunkra, ahol megtekintheti akciós termékeinket, illetve tájékozódhat további szolgáltatásainkról!

Lantos Kft. - díszítő zsugorkapszulák

Lantos Kft. - díszítő zsugorkapszulák

A Lantos Műanyagfeldolgozó Kft. a PVC anyagú és polilaminált díszítő zsugorkapszulák elsőszámú hazai gyártó vállalkozása, amelynek telephelye a Bács-Kiskun megyében található Soltvadkerten van. PVC kupakok előállítása boros és más italos üvegekre. U-alakú, egyenes (a PVC alapanyagú termék esetében ezenkívül még standard lépcsős) alakkal; szín és mintázat tekintetében széles választási lehetőség biztosításával. Flexonyomásos és fólianyomásos, prégeléses logó, ábra vagy felirat megjelenítése a kupakon.

Levifutar

Levifutar

Több éves svájci tartózkodásom ideje alatt megtapasztaltam hogy a minőségi termékeket kizárólag igényes csomagolásban szabad forgalmazni. Nincs kellemetlenebb, mit amikor a pizzás karton elszakad, vagy elázik mire a megrendelőhöz ér, a kiszállított leves kiloccsan, a saláta leve lefolyik. A sushis doboz szétszakad. A büfé asztal eszközei igénytelenek, unalmasak!

Mclepi - Reklámcukorkák, reklámcsokoládék

Mclepi - Reklámcukorkák, reklámcsokoládék

Minőségi, exkluzív édességekből, delikátesz termékekből és egyéb élelmiszerekből cégemblémás reklámajándékok - reklámcsokoládék, reklámcukorkák készítése egyedi formai jegyekkel, egyedi csomagolásban akár kis szériában is. Kivitelezési, valamint csomagolási megoldásaink széles körével egyedi, kis tételű reprezentatív, valamint nagy mennyiségű szóróajándékot egyaránt kínálunk!

Műanyag vödör zsírnak és más élelmiszernek

Műanyag vödör zsírnak és más élelmiszernek

Csomagolástechnikai áruházunk fő termékei közé tartoznak a fehér és az átlátszó műanyag vödrök. A 155 ml-estől a 5600 ml-esig bármekkora vödröt megtalál nálunk, melyeket kérhet tetővel, vagy tető nélkül is. Méretükből adódóan szinte bármilyen élelmiszer (savanyúság vagy zsír) tárolására és értékesítésére megfelelőek. Az átlátszó műanyag vödör különösen népszerű, mivel szinte az egyik legolcsóbb kivitelű termékeink közé tartozik, ráadásul a termékét is látni engedik. Az oldalunkon megrendelt termékek átvehetőek pomázi raktárunkban, vagy ha szeretné, mi kiszállítjuk Önnek.

Papírpohár

Papírpohár

Környezetbarát papír alapú poharaink hideg-meleg italokhoz készültek. A poharak hosszú ideig megtartják a folyadékot (min. 10 óra) és tartják a hőmérsékletet. Raktárunkban egyéni vásárlókat kiskereskedelmi mennyiségekkel is kiszolgálunk. Termékeink egyedi színben, grafikával és méretekben is rendelhetők.

SN Hungária 2004

SN Hungária 2004

Az SN Hungária 2004 Kft. anyavállalata 1987-ben kezdte meg tevékenységét Ausztriában a műanyag feldolgozás területén. Az osztrák sikerekre való tekintettel a magyar származású tulajdonos 2003-ban megalapította az SN Hungária 2004 Kft-t Sopronban. A magyarországi működést kezdetben mindösszesen két gép látta el. A sorozatos beruházásoknak és az egyre növekvő számú megrendeléseknek köszönhetően a géppark ma 14 fröccsöntő gépből áll.

StarBox pizzadoboz

StarBox pizzadoboz

Több éves tapasztalattal szállítunk be pizza dobozokat legfőképpen budapesti és pest megyei éttermekbe. Amennyiben induló pizzériája van, akkor ajánljuk figyelmébe általános nyomatos pizza dobozainkat, melyekkel már kis befektetéssel is elindulhat. Működő éttermébe gyártathat egyedi nyomatú pizza dobozokat akár 3 színnel, kis példányszámban is. Ez esetben Önnek csak annyi a dolga, hogy átküldi nekünk étterme logóját, a kívánt szövegeket és a telefonszámokat, mi pedig megtervezzük és jóváhagyás után legyártjuk a kért mennyiséget. A Starbox pizza dobozokat fehér-barna (kívül fehér-belül barna pizzás doboz) és barna-barna (kívül-belül barna pizzás doboz) színben, hagyományos négyzet alakú és csapott sarkú kivitelben rendelheti tőlünk.

Tuti menü