Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csomagolóanyagok képes leírás - Csomagolás.tlap.hu
részletek »

Csomagolóanyagok - Csomagolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csomagolas.tlap.hu » Csomagolóanyagok
Keresés
Találatok száma - 21 db
Abrafol

Abrafol

Ha egy ABRAFOL zsákot egy másik ABRAFOL zsákra fektetünk, akkor a zsákok különlegesen kiképzett felületének köszönhetően olyan erős kötőerő alakul ki, ami megakadályozza a zsákok egymáson való elcsúszását. Egy ABRAFOL zsákokból feltornyozott raklap akkor is stabil marad, ha a zsákokat erős rázkódásnak tesszük ki szállítás vagy rakodás közben. Még a 30 fokban megdöntött raklap is képes egyben maradni, zsugorsapka vagy zsugorfólia használata nélkül is.

Ajándéktasak Forgalmazás-Gyártás

Ajándéktasak Forgalmazás-Gyártás

Főleg Ajándéktasakok,Képeslapok gyártásával,forgalmazásával terjeszkedő cég- Magyarország,Szlovákia,Románia egész területén! Nagyobb vásárlóknak igény esetén új állványokat biztosítunk-melyeken könnyedén és esztétikusan elhelyezheti termékeinket. Várjuk újabb partnereink jelentkezését.Forgalmasabb helyen található üzleteknek külön árkedvezmény vehető igénybe.

Alföldpack

Alföldpack

Manapság mindent be kell csomagolni! Így a papír, hullámpapír, fóliák, ragasztószalagok, pántszalagok, pántológépek alapvető szükséglete minden áruval foglalkozó, gyártónak illetve forgalmazónak. Fél siker, ha az Ön árujának olyan jó burka van, mint a vadgesztenyének, azaz: -célszerű, -ötletes, -biztonság os, -olcsó -és mindig kéznél van.

Bizerba - Logisztikai címkék

Bizerba - Logisztikai címkék

A Bizerba címkék és papírok tájékoztatnak, díszítenek, tájékoztatnak vagy akár a termék nem megfelelő kezelésére is figyelmeztetnek. Papírjaink és címkéink teljesen egyedivé tehetők, így cégének arculatához illeszthetők. A mindennapos tartós terhelésre tervezett nyomtatóműveknek a rendkívüli igénybevétel miatt a legszigorúbb követelményeknek kell megfelelniük. Bizerba P E termopapír és termofólia, hagyományos vellum- és simított papír, fóliázott papírtermékek is részei a kínálatnak, ezek mindegyike lehet különböző négyzetmétersúlyú és készülhet ragasztó nélküli sávval is. A kreativitást segítik a legkorszerűbb termék-előállítási módszerek és a különféle fejlesztési és gyártási eljárások, a flexonyomás, a tekercses digitális nyomtatás, kiegészítve a hét alapszín valamint a négyszínnyomás minden variációjával, a minőséget emelő lakkozással és a formastancolással. Valamennyi Bizerba díszcímke megfelel a szigorú Bizerba minőségi irányelveknek. A ragasztóanyag egyenletes rétegben történő felhordása a legfontosabb ismérve a termocímkék alkalmazhatóságának, és hozzájárul a címkét és blokkszalagot használó berendezés teljesítményét és tartósságát.

Celofán tasak

Celofán tasak

Celofán tasak lehet: vastag vagy normál simító záras, ragasztó csíkos BOPP tasak. A celofán tasak a legolcsóbb, legesztétikusabb csomagoló tasak. Ha celofán zacskóról beszélünk akkor, inkább BOPP zacskókról beszélhetünk. Más csomagolóanyagokat is megtalál nálunk, úgy mint papírzacskók és papírtasakokat és egyéb műanyag zacskókat.

Csomagolóanyag forgalmazás, konfekcionálás

Csomagolóanyag forgalmazás, konfekcionálás

Csomagolóanyagok:Stretch fólia,csomagolószalag, pántolószalag,hullámpapír,légpárnás fólia,habfólia, simítózáras tasak, korróziógátló stretch fólia,légpárnás fólia tasak,habfólia tasak, hullámpapír lapok,légpárnás fólia lapok,habfólia lapok,térkitöltő, élvédő,tűzőkapocs Szolgáltatás: Egyedi méret szerint csomagolóanyag gyártása hullámpapírból,légpárnás fóliából,habfóliából kicsi és nagy darabszámban. Légpárnás fóliatasak,habtasak gyártása kicsi és nagy darabszámban. Csomagoló kisgépek: kézifólia felhordó,pántológép,csamagolószalag felhordó,tasakzáró,fóliahegesztő,tűzőg ép, kapocsbelővő,

Csomagolóanyag nagykertől - Nordtek

Csomagolóanyag nagykertől - Nordtek

A Nordtek Imexco egy megbízható csomagolóanyag nagyker., aki már tizenöt éve segédkezik a csomagolóanyagok hatékony beszerzésében! Legyen az pumpa , kupak, tubus, hullámkarton és akár műanyag raklap is. Széles választékot találhat meg egyetlen oldalon, a meglévő szolgáltatásokkal együtt. A megfelelő csomagolóanyagokat kiválaszthatja és azonnal beszerezheti a weboldalon!

Csomagolóanyagok és forgalmazóik áttekinthetően - tablazat.hu

Csomagolóanyagok és forgalmazóik áttekinthetően - tablazat.hu

Oldalunkon a csomagolással kapcsolatos termékeket és szolgáltatásokat rendszereztük szakmai szövetségek támogatásával. A táblázat.hun a keresések eredménye két találati lista. Az egyik a keresésnek megfelelő cégeket, a másik a termékeket és szolgáltatásokat tartalmazza. A találatok tovább szűkíthetők, a találati listák mellett felsorolt szempontrendszer alapján. A találatok egy gombnyomással összehasonlíthatóak és a legjobbakról azonnal ajánlatot is lehet kérni.

csomagoloanyagok,papírtáskák,kellékek,címke gyártás,nyomdamunkák,

csomagoloanyagok,papírtáskák,kellékek,címke gyártás,nyomdamunkák,

Csomagoló anyagok, kellékek, papírtáskák,címkék gyártása,nyomdai munkák,grafikai munkák, öntapadós emblémák, textil,szövött,vinil, papír ,anyagra. Emblémázás, nyomtatás,vonalkód készítés, papír függőcímkék,tájékoztatók, kartoncímkék, nyomtatványok. Mindent egy helyen a csomagolástól a címke nyomásig,emblémázásig.papírtáskák.

Hirdetés
Díszcsomagoló anyagok

Díszcsomagoló anyagok

Cégünk, a HO-HO Bt. 1994-ban alakult négyszemélyes családi vállalkozásként. Kezdetben a vállalkozás több tevékenységet végzett, ezek egyike a zsinóros dísztasakok gyártása. Az egyre szélesedő igényeknek megfelelően évről évre bővítjük tasak választékunkat. A papírtáskákat 4-5 féle minőségben és 18 féle méretben gyártjuk. Bizonyos darabszám felett egyedi igényeket is kielégítünk. A papírtasak gyártáshoz szükséges alapanyag beszerzés kapcsán kerültünk ismeretségbe egy olasz nyomdával, akinek a mai napig is mi vagyunk a kizárólagos magyarországi forgalmazója. Az általuk gyártott csomagolópapírok nagyon széles választékát kínáljuk.

Fols szalvétaüzem

Fols szalvétaüzem

Egyedi reklámszalvétát kínálunk az Ön által megtervezett logóval,:Egy kettő és három rétegű fehér szalvéta alapanyagra, egy vagy két szín nyomtatásával. Egy 2 vagy 3 rétegű színes szalvéta áráért, már saját nevével logójával díszített, fehér emblémázott szalvétát kínálunk. Elképzeléséről egy számítógépes látványtervet készítünk díjmentesen, hogy gyártás előtt láthassa, milyen lesz az Ön által megálmodott szalvéta. A szalvéták termékbemutatókon, rendezvényeken, kiállításon, vagy akár éttermekben az asztalkultúra színvonalának emelésére szolgálhatnak. Az egyedi szalvétákat 2 héten belül kiszállítjuk!

Golden-Pack Hungary Zrt.

Golden-Pack Hungary Zrt.

Cégünk, a Golden-Pack Zrt. fő profilja a különféle fóliázóanyagok, ragasztószalagok és egyéb csomagolóanyagok, valamint az ehhez szükséges gépek teljes körű forgalmazása Budapesten. Akár azonnali kiszállítással és teljes körű terméktámogatással állunk rendelkezésére, hogy elégedetten távozhasson cégünktől! Kizárólag minőségi, prémium kategóriás csomagolástechnikai termékek találhatóak kínálatunkban. Látogassa meg internetes oldalunkat, és tekintse meg termékkínálatunkat, valamint kikérheti árajánlatunkat is online!

Habfólia és különböző fóliák kedvező áron!

Habfólia és különböző fóliák kedvező áron!

Minden csomagolóanyag egy helyen a BMP webáruházban. Vásároljon nagy tételben, kedvező áron buborékos borítékot, csomagoló fóliát, kartondobozt, ragasztószalagot vagy simítózáras tasakot, és vegye igénybe villámgyors futárszolgálatunkat! Bármilyen típust is keres, akármekkora méretre is van szüksége, nálunk a legjobb ajánlatok közül válogathat. Tegye le voksát habfóliáink, hullámpapírjaink, légpárnás fóliáink, etikett címkéink és egyéb termékeink egyike mellett, helyezze kosárba a kiszemelt darabokat minél előbb!

Kollár Pakk

Kollár Pakk

Több mint 10 éves szakmai tapasztalatunk során számtalanszor szembesültünk azokkal a piaci elvárásokkal, amelyeknek mind a kezdő vagy a kis vállalkozásoknak, mind pedig a nagy, piacvezető vállalatoknak is meg kell felelniük. Napjainkban a fogyasztók jogos ígénye, hogy az általuk fogyasztott élelmiszerek a lehető legkevesebb tartósítószert tartalmazzanak. Emellett azt a terméket választják, amely ízléses, higiénikus csomagolással, hosszabb szavatossággal rendelkezik. E cél eléréséhez nyújt segédkezet a védőgázas vákuumcsomagolás technológiája. A KOLLÁR PAKK KFT. a védőgázas vákuum-csomagológépek és tálcalezáró gépek legszélesebb spektrumát ajánlja a legkisebb asztali gépektől a legnagyobb komplex nagyipari gyártósorokig.

Minipet Plastics ? 10-250 ml-es mini PET palackok gyártása

Minipet Plastics ? 10-250 ml-es mini PET palackok gyártása

Technológiánkból adódóan az erősségünk, hogy a néhány ezer darabos kis megrendelésektől kezdődően a sok millió darabos szállításokig rövid határidővel rugalmasan ki tudjuk szolgálni Vevőinket kiváló minőségű palackokkal és kupakokkal. A mini PET palackok felhasználási területe igen változatos. Alkalmas a közkedvelt 40 és 50 ml-es szeszes italok, aromák, illóolajok, festékek, tinták, szállodai kozmetikumok, gyógyszerek és szórófejes termékek, így napolajok és egyéb kozmetikumok csomagolására is.

New-Tone csomagoló dobozok

New-Tone csomagoló dobozok

Csomagoló dobozt, hullámkarton tekercset vagy ragasztószalagot keres termékei biztonságos fuvarozásához, küldeményei postázásához? A new-tone webáruházban első osztályú anyagokból készült, tartós csomagolóanyagot talál, kedvező árakon. Papír és karton dobozaink tökéletesek költözéshez, míg a légpárnás borítékokkal a törékeny árucikkek is maximális védelmet kapnak. Magyarország egész területére szállítunk, 300 kg feletti vásárlás esetén díjmentesen. Rendeljen magáncélra vagy vállalkozásának, látogasson el oldalunkra!

Papírzacskó szalag-, sodrott, és zsínórfüles változatban

Papírzacskó szalag-, sodrott, és zsínórfüles változatban

A papírzacskó praktikus, és 100%-ban újrahasznosítható holmi, egyben divatos reklámtáska is. Gondolt már rá, hogy vállalkozása logóját, üzenetét a vásárlók közreműködésével népszerűsíthetné? Standard méretű szalag-, sodrott- és zsinórfüles papírtáska típusokat forgalmazunk, amelyeket az Ön igényei szerint színezünk, szövegezünk. A papírtáska készítés során szintén vállaljuk a grafikai előkészítést, klisékészítést, és a szitanyomást. Tegye ismertebbé cégét papírból vagy nejlonból készült reklámtáska segítségével!

Tuti menü