Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csomagolás - Vidék képes leírás - Csomagolás.tlap.hu
részletek »

Csomagolás - Vidék - Csomagolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csomagolas.tlap.hu » Csomagolás - Vidék
Keresés
Találatok száma - 21 db
Best Machinery Kft. - Ipari bálázó technológiák

Best Machinery Kft. - Ipari bálázó technológiák

A Best Machinery Kft. elkötelezett annak érdekében, hogy a hulladék kezelése és szállítása minél hatékonyabban történjen Magyarországon. Hulladék bálázó berendezéseinkkel megoldható a haszontalanná vált anyagok tömörítése, kötegelése, és ezáltal megvalósítható a könnyebb szállíthatóság. Cégünk recycling üzletágának kínálatában horizontális, azaz vízszintes, valamint vertikális (függőleges) bálázók találhatóak meg. Minden gépünk ipari felhasználásra szánt, robosztus csomagolástechnikai présgép. Vállalatunk Szigetszentmiklósi telephelyén a gépek munkakörülmények között is kipróbálhatóak, tesztelhetőek. Várunk minden érdeklődőt szigetszentmiklósi telephelyünkön, Budapesttől mindössze néhány percre. Lépjen be Ön is a hulladék csomagolás világába.

BS Plastic

BS Plastic

Társaságunk 2002-ben alakult, a kezdetben csomagolóanyagok, reklámtáskák kereskedelmével foglalkoztunk. 2004-ben vásároltuk első konfekcionáló gépünket. A folyamatos bővülésnek köszönhetően mára a piac meghatározó szereplőivé váltunk.

Civeko

Civeko

Csomagolóanyagok: A raktározás elengedhetetlen segédanyagai a csomagoló anyagok. Választékunkban megtalálhatók a különböző zsugorfóliák, takarófóliák, kézi pántoló gépek, műanyag és fém pántszalagok, pánthüvelyek, pánt csattok. Ezen kívül számtalan ragasztó és jelzőszalag valamint légpárnás fólia, térkitöltő hab és hullámpapír is található üzletünkben.

Csőkeplast

Csőkeplast

A társaság Csőke Sándor egyszemélyes magánvállalkozásaként indult 1997-ben. Az első években az édesipar számára készített csomagolóanyagok, műanyag hengerek, bliszterek gyártásával indult a termelés, az akkor még ~28 m2-es garázsból átalakított műhelyben. 2004 évben ingatlan vásárlásával új ~300 m2 alapterületű telephelyre költözött a termelés. A géppark kialakítása egyrészt vásárlással, másrészt saját fejlesztésű gépekkel kezdődött, melyek egy részét félautomatára fejlesztettük. Kezdetben a vevőkört kisebb vállalkozások alkották, mára ez kibővült nagyobb édesipari gyártókkal is. Bekapcsolódtunk továbbá design csomagolások, kínálló tálcák, díszcsomagoló anyagok, valamint egyedi igények szerinti igényes csomagoló anyagok gyártásába is. 2007 évben felkészültünk a tejipar által használt hőformázott csomagoló anyagok gyártásának megkezdésére, majd 2008 évben tevékenységünket kibővítettük vékonyfalú csomagolóanyagok fröccsöntésével. Megkezdtük különféle méretű tégelyek és eldobópoharak gyártását is.

FlexProd

FlexProd

A Flexprod Kft. 2004-ben alakult siófoki székhellyel. Fő tevékenységünk műanyag termékek fejlesztése, gyártása és forgalmazása. Termékpalettánkban megtalálhatók különféle műanyag fröccsöntött, vákuumformázott, habosított alkatrészek és speciális csomagolóanyagok.

Globepack

Globepack

Cégünk fő profilja a csomagolóanyag gyártás, mind tekercses, mind íves kiszerelésben. Magyarországon egyedülállóan uv- ofszet technológiával gyártunk fóliacímkéket, fóliatasakokat, papírcímkéket, falinaptárakat, öntapadós termékeket.

Greif Hungary

Greif Hungary

A több mint 130 éves csomagolási tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező Greif világszinten piacvezető szerepet tölt be az ipari csomagolások és szolgáltatások terén. A Greif versenyelőnyt biztosít üzleti partnereinek az acél, műanyag és karton csomagolóeszközök iparágában szerzett komoly tapasztalatának köszönhetően.

Hirko

Hirko

Társaságunk 1989-ben alakult 100 százalékos magyar tulajdonban lévő Betéti Társaságként. Kezdetben a cég elektromos szekrényeket és transzformátorokat gyártott. Az évek folyamán a piac és a vevők igényeinek változása befolyásolta a tevékenységi körünk alakulását, bővítését és a tárgyi eszközök beruházásainak irányát. Tevékenységi körünk kibővült kézi csomagolóeszközök /műanyagszalagos pántológépek, fóliázó gépek pántszalagtároló kocsik stb, valamint vasúti személyszállító kocsik alkatrészeinek gyártásával, mely hozzávetőleg 1200 féle terméket jelent. A fejlődés hozta magával, hogy 2000.május 5.-ével jogfolytonosan átalakultunk Kft-vé.

Juhász és Társa

Juhász és Társa

A Juhász és Társa BT. családi vállalkozás, immáron 1992-óta foglakozik az ACSI Logisztika ZRT. dorogi Mintaboltjának üzemeltetésével. Csomagológépekeink Nyújtható fóliás egységrakományrögzítő berendezések, Pántológépek, övezőgépek, Tűzőgépek, Hot melt adagolópisztolyok, Tapadószalag felhordók, Cimkefüggesztő műanyag, Szálbelövő készülékek, Árazógépek

Hirdetés
Kákonyi

Kákonyi

1995 óta foglalkozunk csomagolástechnikával, 1998 óta mint önálló, saját Kft. Ezen belül a rakományrögzítéshez és egységcsomagoláshoz szükséges anyagok, és gépek forgalmazása alkotja tevékenységünk legnagyobb hányadát. Így kínálunk különböző minőségű, polyetilén nyújtható- és zsugorfóliákat, polypropilén, polyester, és acél pántoló szalagokat, öntapadó, valamint enyvezett ragasztó szalagokat, papírárut, kartondobozokat. Forgalmunk mintegy 30%-át az Olaszországból behozott kézi és gépi fólia teszi ki.

L-System

L-System

Cégünket 2000-ben alapítottuk azzal a szándékkal, hogy hazai cégek részére, beszállítóként ipari csomagolóanyagokat és gépeket forgalmazzunk. Fejlődésünk, azóta folyamatos, ami a változó piaci igényekhez való rugalmas alkalmazkodásnak köszönhető. A kezdeti lépések után ma már saját tulajdonú telephelyen komplett szolgáltatást nyújtunk hazai és külföldi partnereinknek. Az iparban, mezőgazdaságban használt csomagolóanyag forgalmazásától kezdve a konfekcionált termékek gyártásával, csomagológépek forgalmazásával, bércsomagolással és logisztikai szolgáltatással, raktározással állunk ügyfeleink rendelkezésére. Ehhez a hazai és külföldi beszállítói háttér biztosított Partnereink kiszolgálásakor messzemenőkig törekszünk a pontos és megbízható szállításra, termékeink kiváló minőségére.

Mirawind

Mirawind

Különleges, egyedi igények alapján készülő műanyag megoldásainkkal ízlésesen csomagolhatja promóciós termékeit, különleges megjelenést adhat konferencia anyagainak, tartós fedőmegoldást biztosíthat információs füzeteinek.

Műkő

Műkő

Cégünk 1996-ban alakult és építőipari tevékenységgel foglalkozott. 2003 - ban vásárolta meg a műanyag csomagolóanyag gyártó üzemet. Ettől kezdve alaptevékenységünk a polietilén (HDPE, LDPE) fóliagyártás és további feldolgozás - nyomdázás, konfekcionálás. Telephelyünk Várpalotán található, ez a település Veszprém és Székesfehérvár között helyezkedik el.

Onix

Onix

Az Onix Csomagolástechnikai Zrt, Közép-Kelet Európa egyik piacvezető papírtáska és papírzacskó gyártója. Kiemelkedő gyártókapacitásunknak köszönhetően, a belföldi piaci megrendelések teljesítése mellett Európa szinte minden országában vannak állandó partnereink. Mindent megteszünk azért, hogy vevőink növekvő igényeit maradéktalanul kielégítsük

Pack-Modern

Pack-Modern

Németországi társcégünk, a PACK-SYSTEME/GOLDPACK és a SCHMALZ vállalat az elmúlt 25 év alatt nagy sikerre és rengeteg tapasztalatra tett szert. Az Ő segítségüknek, valamint csapatunk lelkes munkájának köszönhetően cégünk több éves fennállása alatt komoly eredményeket könyvelhet el. A Pack-Modern Kft. csomagológépek és fóliák forgalmazásával foglalkozik, fő profilunk gépek értékesítése, de speciális csomagolófóliázáshoz is egyaránt tudunk kínálni berendezéseket.

Pandan

Pandan

A balogunyomi gyár a folyamatos technikai és technológiai fejlesztéseknek köszönhetően, a legújabb alapanyagok felhasználásával kíváló minőségű és változatos felhasználási célokra alkalmas hajlékonyfalú műanyag csomagolóanyagokat kínál üzleti partnereinek. Üzleti partnereinkkel kialakított közös célunk: a csomagolóeszköz ne csak védjen, hanem a termékből származó, a csomagolóeszköz által közvetített vizuális és tapintásos élmény segítse elő a fogyasztó vásárlásra késztetését.

Papírusz papír és csomagolás Sopron

Papírusz papír és csomagolás Sopron

A Papírusz kft. 1998-as megalapítása óta foglalkozik irodaszerek kis- és nagykereskedelmével. A végfelhasználók kiszolgálását, tendereken való részvételt tekintjük fő feladatunknak. A fejlődés, növekedés útját végfelhasználó partnereink elvárásainak történő még jobb megfelelésben, a részükre nyújtandó egyre színvonalasabb és sokrétűbb szolgáltatásban, a terméknek a gyártótól a vásárlóhoz történő eljuttatása idejének lerövidítésében és költségeinek lecsökkentésében és ezáltal az értékesítési folyamatban résztvevők versenyképességének maximalizálásában látjuk.

Tuti menü