Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csomagolás szolgáltatás képes leírás - Csomagolás.tlap.hu
részletek »

Csomagolás szolgáltatás - Csomagolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csomagolas.tlap.hu » Csomagolás szolgáltatás
Keresés
Találatok száma - 23 db
Alfa Rehabilitációs Nonprofit

Alfa Rehabilitációs Nonprofit

Hisszük, hogy az ember életében az egyik legfontosabb tényező a munkához való jog, és az értelmes, hasznos munkavégzés. Cégcsoportunkat (ALFA Rehabilitációs Nonprofit Kft. és ALFA Ipari Nonprofit Közhasznú Zrt.) azzal a szándékkal hozta létre tulajdonosunk, a MEOSZ, hogy lehetőséget teremtsen a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatására, és ezzel elérhető célokat, élhetőbb életet biztosítsunk munkavállalóink számára. Dolgozóink közel 90%-a megváltozott munkaképességű vagy fogyatékkal élő ember, akik nem csupán munkavállalók, hanem ők maguk a cégcsoport.

Árucsomgaolás, szállítmányozás - Fly Away Kft.

Árucsomgaolás, szállítmányozás - Fly Away Kft.

Szállítmányozási profilunk a következő tevékenységekre terjed ki: szállítmányozás, belföldi árufuvarozás, nemzetközi szállítmányozás, tengeri és légi áruszállítás, és csomagoltatás. Amiket szállítunk: általános kereskedelmi áruk, high-tech elektronikai árucikkek, nagyértékű árucikkek, veszélyes és érzékeny árucikkek, személyes ingóságok, élő állat, romlandó árucikkek. Kapcsolódó szolgáltatásaink a következők:légi futárszolgálat, vámügynökség, az összes légitársasággal összeköttetésben lévő közvetlen helyfoglalási rendszer, raktárak, teherautók, csomagolóanyagok, háztól-házig szállítási szolgáltatás.

Best Logistics

Best Logistics

Rendkívül széles logisztikai szolgáltatási szortimenttel rendelkezünk, melyben megtalálható az áruérkeztetéstől az országos házhozszállításig minden. Nagyon kedvező áron kezeljük az Ön áruját, (betárolás, kitárolás, komissiózás, címkézés) szállítunk belföldön. Tevékenységeinkkel csökkenteni tudja költségeit: Raktározás, szállítás, gyors ügykezelés, árubiztosítás, nagy géppark, összecsomagolás (two in one), etikettezés, anyagmozgatás, belföldi fuvarozás, kedvező díjszabás. Specialitásunk: komplett logisztikai megoldás, terítő, belföldi gyűjtőszállítmányozás, raktározás, árukezelés. Szolgáltatásunkkal segítjük az Önök cégét, abban, hogy termékeik pontosan, gyorsan, hatékonyan és olcsó módon jussanak el partnereikhez.

Complexpress

Complexpress

A Complexpress Logisztika Kft. - ahogyan azt neve is jelzi - Partnerei számára komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújt igény szerint nagyon rövid, expressz határidőkkel is. Mindez futárpostai, lapterjesztési és gyorspostai, ill. szállítmányozási tevékenységet, és az azokhoz kapcsolódó kiegészítő logisztikai szolgáltatásokat foglalja magában. Alaptevékenységeként a kiscsomagok Feladótól a Címzettig történő szállítását, a különböző küldemények dokumentált vagy nem dokumentált kézbesítését lehet megjelölni, de emellett számos egyéb szolgáltatással áll Megrendelői rendelkezésére.

Corline

Corline

Magas színvonalú műszaki megoldások kidolgozása, vevőre szabott ajánlatok készítése. Több éves gyakorlattal rendelkezünk egyutas és többutas exportcsomagolások tervezésében, gyártásában, beszállítói háttér biztosításában. Az 'egyszerű kereskedelem' helyett komplex szolgáltatással állunk vevőink rendelkezésére, biztosítva ezzel azt a beszállítói minőséget, amelyet az általunk képviselt cégek nyújtanak partnereiknek a világ bármely pontján. Budapesten működő központi irodánk és raktárkapacitásunk áll partnereink rendelkezésére.

Csacsitransz Kft.

Csacsitransz Kft.

Költöztetés, szállítás magánszemélyek és közületek részére. Vállaljuk lakások, házak, irodák, irodaházak költöztetését, lomtalanítását, épületen belüli átrendezését. Igény szerint csomagolunk vagy csomagolóanyagot kiszállítunk. Szükség szerint rakodási és szerelési feladatokat is elvégzünk. Akár egy tételt is viszünk. T: 36 (70)23 53 403, 36 (1) 787 0230

CsomagKer Webáruház

CsomagKer Webáruház

Termék Kategóriák: Óra - ékszer; Hobbi - barkács; Pálinkafőzés - borászat; Szépség - egészség; Játék - ajándék; Műszaki cikk; Háztartási cikk A webáruház megteremtését hosszútávú elképzelések motiválták, és működtetik azt a mai napig is. Mint ahogy az üzleti életben senkinek, így nekünk sem lenne ellenünkre a gyors meggazdagodás. Számunkra azonban nem ez, az elsődleges szempont. A CsomagKer Webáruház tulajdonosi szemlélete a jövőbe mutat. Úgy véljük, hogy csak és kizárólag a hosszútávú vevői elégedettség, és a vállalkozáshoz társuló tisztességes, jogkövető magatartás az, ami kellően stabil alapot teremt, egy alapvetően bizalomra épülő, interneten folytatott kereskedelemhez. Ennek szellemében alakítottuk ki üzletpolitikánkat és ténykedünk a mindennapokban is. Panasz és reklamáció kezelésünk vásárlóbarát. Termékeinkre a vevő érdekeit szem előtt tartva, a törvényi előírásokhoz képest engedékeny módon vállalunk garanciát (persze csak ésszerű határokon belül). Törekszünk a gyors, udvarias és lényegre törő kapcsolattartásra, valljuk, hogy az eladó van a vevőért, és nem fordítva. Termékpalettánk kialakításánál a funkcionálisan megfelelő, de kedvező árú termékeket részesítjük előnyben.

Csomagolás költöztetéshez

Csomagolás költöztetéshez

Nagyon fontos, hogy költöztetés során törékeny tárgyainkat megfelelő védelemmel lássuk el. Ilyenkor jön jól, ha rendelkezésünkre állnak speciális, erre a célra kialakított dobozok. Ha netán mégsem rendelkeznénk ilyenekkel, akkor sem kell kétségbe esnie. Költöztető cégünk a Géri Precíz Bt. dobozok árusításával, azok bérlésével is foglalkozik. Továbbá ha szeretné, hogy tárgyait egy precíz csapat csomagolja, úgy bízzon meg minket a költöztetés lebonyolítása mellett a tárgyainak csomagolásával is. Hagyja ránk a munka oroszlán részét és lakását, irodáját pillanatok alatt átköltöztetjük!

csomagolástechnika

csomagolástechnika

Csomagolástervezés, egyedi termék design kialakítása 10 éves múlttal rendelkező grafikai stúdió által. A címke tervezés (palack-, üveg címke; konzerv stb.); a csomagolások grafikáinak elkészítése, a megfelelő csomagolóanyag (papír, fa, műanyag, üveg) megválasztása fontos és összetett feladat az áru arculatához igazítva. A külső megjelenés nagyban befolyásolja az áru megvásárlását. A csomagolástechnikai szolgáltatások közé tartoznak még a különleges csomagolási megoldások is, úgy mint környezetbarát-, kreatív-, és díszcsomagolás.

Hirdetés
Csomgolástechnika - Lászlópack Kft.

Csomgolástechnika - Lászlópack Kft.

Az élelmiszeripar összes területére gyártunk csomagolóanyagot, ezen felül Magyarország és Szlovákia papír-, és higiéniai termékeket gyártó vállalatainak ugyancsak beszállítói vagyunk . Főbb termékeink: Egy és többrétegű gépi síkfólia Egy és többrétegű tasakok Papír alapú csomagolóanyagok Bevont papírok Reklámtáskák Speciális kivitelű tasakok Speciális többrétegű fóliáinkba csomagolnak élelmiszereket, - ahol követelmény a magasfokú fény-, aroma-, gáz záró képesség -, kávét, fűszereket, fűmagot és sok egyéb terméket. Főbb szolgáltatásaink: - 8 színes, központi hengeres flexó nyomtatás - gépi csomagolóanyagok gyártása - tasakok gyártása - reklámtáskák gyártása - többrétegű fóliák és tasakok gyártása Több reklámstúdióval is kapcsolatban állunk, melyek nagy, multinacionális cégek kampányait bonyolítják. Cégünk csomagolóanyag gyártásába beletartozik a multinacionális üzletláncok saját márkást termékei is.

CV Logisztika

CV Logisztika

Cégünk 2007. év végén alakult, kizárólagos külföldi tulajdonban lévő vállalkozás, mely a magyarországi piaci igényeknek megfelelve végzi komplex logisztikai tanácsadási, disztribúciós és csomagolási tevékenységét. Ügyvezetőnk több mint tíz éves, hasonló területen szerzett tapasztalatát felhasználva hozta létre a CV Logisztika Kft.-t azzal a céllal, hogy a piaci verseny egyoldalúságát megtörje a jelenleg annyira hiányzó rugalmas, hatékony, megbízható és a szakértelmet előtérbe helyező vevőorientált szolgáltatás nyújtásával, és a minőségi szolgáltatás nyújtás oktatásával, saját tapasztalatainak átadásával.

Egyedi pálinka címke készítés

Egyedi pálinka címke készítés

Weboldalunkon a legfinomabb, hagyományos eljárással készült Agárdi, Árpád és Gyulai pálinkák közül válogathat, melyeket kérésre házhoz is szállítunk. Saját főzésű szíverősítőre vágyik? Bízza ránk a cefre készítést, a palackozást és a pálinka címkéjének megtervezését egyaránt! Cégünk mögött több évtizedes tapasztalat és a hungarikumnak számító ital iránti valódi elköteleződés áll. Kóstolja meg Ön is ízletes, különleges barack-, ananász, alma- vagy éppen szilvapálinkáinkat, adja le rendelését kényelmesen online most!

EUdiákOK

EUdiákOK

Az Eudiákok Iskolaszövetkezet az ország egyik legkedveltebb szövetkezete a diákok körében*. Eudiákok - Diákmunka 2004 óta. Az Eudiákok Iskolaszövetkezet diákmunka ajánlatának ár/érték aránya a legjobb a diákmunkák között az országban. Az egész országban jelen vagyunk diákmunka ajánlatainkkal. Nyílt rendszerünknek köszönhetően az ország minden 16 éven felüli diákja tagunk lehet. A leggyakoribb munkáink: irodai diákmunka (adatrögzítés, adminisztratív munkák, telefonos munkák, borítékolás.), fizikai diákmunka (árufeltöltés, áruházi munkák, csomagolás, bolti kisegítő munkák), hostess diákmunka (kóstoltatások), promóciós diákmunkák.

Galambos Logistic

Galambos Logistic

A 2007 novemberében átadott logisztikai komplexum a legmodernebb raktártechnikával rendelkezik. A beruházás Szombathely mellett, az E65-ös mellett található, a megyeszékhelyet körülvevő körgyűrűről minden irányból könnyen megközelíthető. Értéknövelő szolgáltatások: - JIT (Just-in-time) szolgáltatások - Újracsomagolás - Átcsomagolás - Termékek egyediesítése - Egységrakomány-képzés és elosztás - Összecsomagolás - Fóliázás - Promóciós anyagok, multipackok összecsomagolása - Vonalkódozás - Címkézés - Árazás.

Hírpack

Hírpack

Társaságunk mintegy 15 éve csomagolási és postaügyintézési szakmai tapasztalattal rendelkezik. Büszkén jelenthetjük ki, hogy nyomdatermék csomagolásban Magyarországon vélhetően a legnagyobb kapacitást tudjuk magunkénak. A gyorsaság és a minőség jóbarátok - mi ezt hirdetjük és napi munkavégzésünkben ezt a szemléletet igyekszünk megjeleníteni. Folyamatos fejlesztéseink eredményeképpen modern, megbízható gépparkkal rendelkezünk. Szervezeti felépítésünk alaptevékenység-centrikus, ennek megfelelő stabil rendszer- és humántényezők biztosítják, hogy rugalmas és egyben színvonalas szolgáltatást kapjon cégünktől.

Informax Millenium

Informax Millenium

Előfordult már vállalkozásával, hogy szorította az idő és nagy mennyiségű kötészeti vagy csomagolási szolgáltatás kellett volna igénybe vennie rövid határidőn belül? Tapasztalt már olyat, hogy egy szolgáltatója a megrendelt munkát, feladatot nem az elvárásnak megfelelően oldotta meg, melyből későbbiekben anyagi kára szárazott? Előfordult már Önnel, sürgős éjszakai vagy hétvégi munkára nem talált vállalkozót, mely igen nagy fejtörést okozott?

Levi Kipakol Költöztető Kft. Budapest - olcsó költöztetés

Levi Kipakol Költöztető Kft. Budapest - olcsó költöztetés

A költöztetés tengernyi bosszantó nehézséggel jár. Szállítás közben ügyelni kell a ház és a berendezések, bútorok épségére egyaránt. Keskeny helyeken, lépcsőkön kifejezetten problémát okoz a nagyméretű bútorok szállítása. Az ideális csomagolás, a stabil rögzítés és a megfelelő méretű teherautó elengedhetetlen kellék. Az olcsokoltoztetes1.hu csapata megfelelő rakodókkal, felszereléssel, teherautókkal és elővigyázatossággal garantálja, hogy a költözés során sem a bútorokban, sem a lakásban nem keletkezik kár. Barátságos árak és áttekinthető számlázás nem tartalmaz rejtett költséget. Megszabadul a költözéssel járó bajoktól.

Tuti menü