Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csomagolás - Dobozkészítés képes leírás - Csomagolás.tlap.hu
részletek »

Csomagolás - Dobozkészítés - Csomagolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csomagolas.tlap.hu » Csomagolás - Dobozkészítés
Keresés
Találatok száma - 17 db
Alumínium doboz

Alumínium doboz

Alumínium dobozaink számos okból a legjobb megoldással szolgálnak gyártási, csomagolási, tárolási, szállítási, rendszerezési és megóvási felhasználói területeken, mint tárolási vagy szállítási megoldások. Jól átgondolt szerkezet ? a funkcionalitás és megbízhatóság adják alumínium dobozaink lényegét, melyek széles körű alkalmazási követelményeknek felelnek meg a különböző iparágakban. Az Alu-Logic alumínium dobozok és alumínium ládák tartós teljesítményt és jó megtérülést biztosítanak a szállítási- és tárolási feladatokban a legkülönbözőbb alkalmazásokra az ipari-, kereskedelmi-, védelmi-, állami és a magánszektorban. Alumínium dobozaink és alumínium ládáink széles körben megoldást kínálnak a tárolási és szállítási feladatokra: ?Katonai box ?Pharma box ?Offshore box ?Office box - archiváló doboz ?Alumínium láda ?Univerzális tároló- és szállító dobozok ?Alumínium dobozok otthoni használatra Egy sor további hasznos kiegészítő áll rendelkezésre, melyek a dobozt komplett csomagolási- és szállítási megoldássá egészítik ki.

Apex Csomagolás

Apex Csomagolás

Az Apex Ipari és Szolgáltató Kft. csomagolástechnikával, ezen belül doboztervezéssel és készítéssel, stancolással és kasírozással foglalkozik. Termékeink: hullámpapírlemezek, rekeszek ,kitámasztók ,kimetszett dobozok ,TF dobozok, stancszerszám.

Car-Do

Car-Do

Az évek során elmondhatjuk, hogy meghatározó szerephez jutottunk, a dobozgyártás területén. A fejlődés folyamatos volt, a gépparkunkat is ennek megfelelően fejlesztettük. Jelenleg egy 600 m2-es üzemcsarnokban végezzük tevékenységünket, egy jól összeszokott csapat munkájának köszönhetően. A dobozgyártáshoz szükséges alapanyagot a Dunapack RT-től vásároljuk. Ebből készítünk különféle méretű stancolt és gyűjtődobozokat a megrendelők igényei szerint, rövid határidővel. Megrendelőink bizalmát tükrözi egyre növekvő forgalmunk.

Doboz készítés -Azimex

Doboz készítés -Azimex

Azimex Papír és Nyomdaipari Kft Nyomott és nyomatlan Leporelló, fax papír, pénztárgéptekercs, banki thermotekercs, fotópapír, készpénz átutalási megbízás, számla, számlás csekk, pénzügyi, számviteli-szigorú számadású- és egyéb irodai nyomtatványok, öntapadós etikett címkék, hullámkarton dobozok. Gépeink kapacitásának megfelelően nagy mennyiségben standard nyomtatványokat, vagy kisebb mennyiségű egyedi, sőt: speciális nyomdaipari termékeket állítunk elő ? hatékonyan, költségtakarékosan.

Doboz, csomagolás, fólia, hullámpapírtekercs

Doboz, csomagolás, fólia, hullámpapírtekercs

A Wanapack Kft. 1991 óta szolgálja ki partnereit hullámpapírszelettel, tekerccsel és hullámpapír-lemezből készült dobozokkal. A csomagolóeszközök kínálata mellett csomagolási kiegészítőkkel (ingvállas szatyor, füles papírtáska, papírzacskó, műanyagzacskó, kézi nyújtható fólia, légpárnás fólia, kézi pántszalag és pánthüvely, Tesa ragasztószalag, kalapcsomagoló papír, pergamenpótló papír, ívre vágott nátronpapír, nátronpapír tekercsben...stb.) is várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket.

Dominó Doboz

Dominó Doboz

Nálunk mindent megtalál ami a hullámkartonnal kapcsolatos. Termékskálánk kiterjed az egyszerű (fefco0201) dobozoktól a különböző stancolt termékeken keresztül az Ofszet típusú dobozokig. Segítséget nyújtunk Önnek a termékei becsomagolásához (alapanyag kiválasztás), tanácsot adunk az Ön által előállított termék minél szakszerűbb, sérülés mentesebb, olcsó csomagolásához. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy eljutatja hozzánk az Ön termékét, vagy termékének rajzát, de szükség esetén kollégánk ellátogat Önhöz. Remélem honlapunkon mindent megtalál ami segítséget nyújt Önnek.

Hydra-Line

Hydra-Line

Üzemünk 1999 óta gyárt merevfalú csomagoló eszközöket és egyéb hullámpapírtermékeket. Vállaljuk mindenféle hullámpapíralapú csomagolás megtervezését, kivitelezését, a kimetszőforma gyártását, nyomdai kivitelezését, igény esetén az elkészült termékek kiszállítását saját gépkocsinkkal. Cégünk filozófája, hogy vevőinket a lehető leggyorsabban, a legjobb minőségben szolgáljuk ki és ennek a filozófiának eredményeképpen cégünk számos megelégedett ügyféllel rendelkezik. Telephelyünk Budapesten, Csepelen (XXI.ker) található, de az ország több pontjára is szállítunk termékeket. Csomagolástechnikai kérdésekben is szívesen állunk jelenlegi, illetve leendő ügyfeleink rendelkezésére!

Journal Plusz

Journal Plusz

Cégünk egyik tevékenységi köre hullámpapírlemez feldolgozás. A csomagolódobozok igény szerinti méretben és minőségben készülnek. Rugalmasan alkalmazkodunk szállítási határidőhöz, kis mennyiségű igényhez vagy akár egyszer gyártott mennyiséghez is, valamint a fizetési feltételekhez. - Rövid gyártási határidő (4-5 nap). - Szállítás megegyezés szerint. - Nincs kis mennyiségi felár.

Pemerepack

Pemerepack

A dobozgyártásban napjainkra már elismertséget kivívó cég a PEMERE Kft. Ambiciózus fiatal házaspár kezdeményezésére 1997-ben alakult Győrben, kizárólagos magyar tulajdonban. Először csak kereskedelemmel foglalkozó cég korán felismerte, hogy a kisebb és nagyobb mennyiségű kartonok, ill. egyedi hullámpapír dobozok gyártására nagy igény van. Ezért 1998-tól hullámpapír dobozok gyártásába kezdett. Az első megrendelők helyi ismeretség alapján jöttek, amik főleg pizzásdobzok, tortadobozok, borosdobozok, ill. cipősdobozok voltak. Így lett a fő tevékenysége a stancolt dobozok, ill. gyűjtő dobozok gyártása. A cég célul tűzte ki, hogy ezen dobozok gyártása mellett komplett szolgáltatást is nyújt, amely tartalmazza a dobozok grafikájának megtervezését, a dobozok szállítását a megrendelőhöz és a megrendelővel való kapcsolatfenntartást. A sikeres indulás után a vállalkozás termékei folyamatosan bővülnek az igények szerint. A termékek bővülésének köszönhetően a vállalkozás az elmúlt 5 évben megnégyszerezte árbevételét.

Hirdetés
Piel Nyomda

Piel Nyomda

Cégünk 1998 óta szakértelmével biztosítja partnerei számára a magas színvonalú nyomdai kivitelezést. Megbízható és széleskörű nyomdai szolgáltatással állunk mind a kis és középvállalkozások, mind az állami szféra rendelkezésére. A 3,14 L Nyomdaipari és Szolgáltató Kft. tudja, hogy más-más igények jelentkeznek a piac eltérő szegmenseiben, ennek megfelelően nem sablon megoldásokat, hanem az egyedi igények egyedi megvalósítását tűzi ki célul mindig, mindenkor! Számos érvünk van, hogy miért minket válasszon!

RimaPack

RimaPack

A Rimapack Kft, a papír alapanyagú csomagolóanyag gyártást 1982-ben kezdte meg, mint a dolgozók foglalkoztatását biztosító melléküzemági tevékenységet. A kezdetkor mintegy 20-25 főt foglalkoztatott az üzem. Az 1986-os évben egy üzembővítési pályázat elnyerését kővetően a Papíripari Vállalat Csepeli Gyára nagyteljesítményű gépeket helyezett ki, és bérmunkával látta el az üzemet. A dolgozói létszám 80 főre emelkedett, a termelés a 12-szeresére, mintegy 7 millió m2-re nőtt. Az újabb változások 1990-től következtek be. A jogszabályok változása lehetővé tette az önállósodást, amely megteremtette a hatékonyabb gazdálkodás alapjait. Létrejött a RIMACOOP KFT. Sajnos a rendszerváltozás gazdasági visszaeséssel is járt, melynek vonzata a csomagolóanyag igény csökkenése lett számunkra. A bérmunka megszűnt, a gépek visszakerültek a Papírgyárba. Sok nehézség után 1993-ban alakult meg a Rimapack Kft és azóta működik folyamatosan.

SpéciPack

SpéciPack

Cégünk, a SPÉCIPACK Kft. 1999-ben alakult, 100%-ban magyar tőke bevonásával. Fő profilunk hullámkarton dobozok és más stancolt termékek tervezése és gyártása. Szitanyomást oldalanként 2 színig alkalmazunk. Vállalkozásunk dinamikusan fejlődik, a haszon tekintélyes hányadát forgatjuk vissza évről - évre eszközvásárlásra, infrastruktúra fejlesztésre.

Storage Logistic Hungary Kft.

Storage Logistic Hungary Kft.

Nagyteherbírású, kapcsolható polcrendszereinkkel a legtöbbet hozhatja ki raktárhelyiségeiből. A variálható, salgó polcokkal tökéletesek kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet. Ha költséghatékony megoldást keres, válassza használt polcrendszereinket! Minden, korábban használt polcunkat ellenőrizzük, válogatjuk, felújítjuk és újrafestjük, ezzel garantálva a hibátlan minőséget. Talál nálunk nehéz és raklaptároló állványt is. Kalkulátorunk segítségével néhány perc alatt kiszámíthatja a kívánt polcrendszer árát. Valamint óriási választékban forgalmazunk vegyszer- és festéktároló dobozokat, MH boxokat és egyéb- a csomagoláshoz, tároláshoz szükséges termékeket.

To-pac

To-pac

Cégünk 1993 óta van jelen a díszcsomagoló szakmában. Fő tevékenységi körünkbe tartozik, a különböző méretű dísz és éremdobozok készitése. Emellett foglalkozunk fiókos, stancolt, és hatszögeletű illetve italos dobozok készítésével is. A megrendelő több féle anyagból-papír, plüss, szövet-, színból és mintázatból választhat.

Vámos 2005

Vámos 2005

Hullámkarton papírdobozok - törpétől az óriásig - minden méretben és mennyiségben. Mikor keressen minket? Ha: - nincs még dobozban a terméke - nem tudja milyen dobozba tegye - túl kicsi vagy túl nagy a standard méretekhez képest - ingadozóak az igényei méretben és mennyiségben - nem tud több ezer darab dobozt egyszerre megrendelni - papírdobozra van szüksége A biztonságos szállításhoz elengedhetetlenek a termékeink. Forduljon hozzánk, bármit is dobozolna! Korszerű és környezetbarát papíralapú csomagolások. Vámos 2005 dobozüzem - dobozolás a legjobb színvonalon.

Vasszer

Vasszer

Társaságunk 1991-ben magántőkéből alakult, kötél- és kábeldob gyártására szakosodva. A piaci változások hatására profilunkat műanyag és papíripari termékek gyártásával bővítettük. Továbbá vállalunk tevékenységünkkel összefüggő bérmunkát is. 1999 óta rendelkezünk ISO 9001 tanúsítvánnyal.

Veva

Veva

Cégünk 1996-ban alakult családi vállalkozásként. Könnyűipari üzemmérnökként az akkor már szinte teljesen megszűnt magyar könnyűiparban nem találtunk megfelelő munkalehetőséget, ezért döntöttünk a saját cég alapítása mellett. A cég profilja: - dísz és éremdobozok gyártása - oklevéltartó mappák, hengerek gyártása - reklámtárgyak forgalmazása - bőrdíszmű termékek gyártása, forgalmazása

Tuti menü