Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csomagolás - Cégek Budapest képes leírás - Csomagolás.tlap.hu
részletek »

Csomagolás - Cégek Budapest - Csomagolás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: csomagolas.tlap.hu » Csomagolás - Cégek Budapest
Keresés
Találatok száma - 24 db
Allpack Csomagolástechnika

Allpack Csomagolástechnika

Cégünk alapító tagjai, azzal a szándékkal szervezték meg cégük működését, hogy a magyar gazdasági életben, minél jelentősebb szolgáltatási szerepet töltsön be a csomagológépek, csomagolóanyagok forgalmazásában és a csomagolások műszaki tervezésében.

Alpha Csomagolástechnika

Alpha Csomagolástechnika

Cégünk 2007 májusában azzal a céllal jött létre, hogy megbízható hátteret, gyors és pontos kiszolgálást, valamint minőségi termékeket nyújtson kedvező áron partnereinek. Kiváló minőségű csomagoló anyagok és gépek széles választékával állunk az érdeklődők rendelkezésére. A felmerülő csomagolástechnikai problémák megoldására a leggazdaságosabb és legjobb megoldást ajánljuk partnereinknek. 2008 áprilisától cégünk kiváló minőségű kőedény termékek kereskedelmével bővítette tevékenységi körét.

AMCO

AMCO

A csomagolás az áru piacképessé tételének szerves része, ezért ésszerű és megtérülő befektetés. Az AMCO Csomagolástechnikai és Konzultációs Kft. 1991 óta áll azon ügyfelei rendelkezésére, akik termékeik csomagolásához keresnek szakszerű, megfizethető megoldásokat.

Avipak

Avipak

Az AVIPAK Kft. mintegy tizenöt éve szakosodott dobozzáró fóliafedlapok gyártására és forgalmazására, főként a tejipar, alkalmanként a gyógyszer- és kozmetikai ipar számára is. A zárólapkák anyaga döntően alumínium fólia, de vállaljuk ilyenek készítését papír, laminált papír és műanyag alapanyagokból is. A fedlapok dekorációs nyomtatását saját rezsiben végezzük a vevőtől kapott grafikai terv szerint.

Bakator

Bakator

A Bakator Kft. 1989. október 09-i bejegyzéssel jött létre. A kezdetekben cégünk csak részben foglalkozott csomagolóanyagok kereskedelmével, azonban mivel az elmúlt időszakban a csomagolóanyagokra vonatkozó igény/kereslet folyamatosan nőtt, a Bakator Kft. 'profiltisztítást' hajtott végre: így a tevékenységi kör átalakult és 1996-tól a csomagolóanyagok tervezésével, gyártásával, értékesítésével foglalkozik.

Bopp celofán tasak Budapesten

Bopp celofán tasak Budapesten

Kiváló minőségű celofán tasakok széles választéka, rengeteg méretben, a Studio-Best Kft. ajánlásával. Ezek a tasakok átlátszóak, a rajtuk lévő ragasztócsík által kiválóan zárhatóak, így vízállóak is egyben. A celofán tasakokat kedvező árakon kínálják a vásárlóknak. Ha a vevő nem talált tasakot a kívánt méretben, akkor egyedi méretekben és anyagvastagságban is lehet kérni. Az ajánlatkérő oldalon van lehetőség egyedi tasakok rendelésére. A cég a VII. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Chemi-Pack

Chemi-Pack

A Chemi-Pack Bt. 1989-ben alakult, fő tevékenysége a csomagolástechnikai fejlesztés, csomagolóanyagok gyártása és forgalmazása. Megalakulásunk óta széleskörű szakmai kapcsolatrendszert alakítottunk ki, termékeink és szolgáltatásaink köre folyamatosan bővült. Üzleti stratégiánk megrendelőink igényeinek minél teljesebb körű, minél színvonalasabb kiszolgálásán alapul. A következő oldalakon cégünkről, termékeinkről és szolgáltatásainkról talál információt, amennyiben további kérdései lennének, vagy valamilyen konkrét csomagolás-fejlesztési kérdésben fordulna hozzánk, személyesen is állunk rendelkezésére

Conductive

Conductive

A Conductive Kft. 1998-ban alakult vállalkozás. 2007-ig Bt-ként, azóta Kft-ként működik. Elsősorban segédanyagok és termelési eszközök beszállításával foglalkozunk az elektronikai ipar számára. Elsősorban az elektronikai területen tevékenykedő cégek a megrendelőink, de beszállítunk az autóipar területeire is. Amennyiben valamelyik termékcsoportról többet szeretne megtudni, szívesen állunk rendelkezésére információval, mintadarabokkal. Itt felveheti velünk a kapcsolatot.

Csom-2001

Csom-2001

A Csom-2001 Kft. ipari, kereskedelmi és háztartási csomagolóanyagok, valamint reklámtáskák és díszcsomagolók területén nyújt gyors és hatékony segítséget partnereinek a termék megtervezésétől a készáru leszállításáig.

Hirdetés
Csomagolás,

Csomagolás,

Ezt a honlapot azért hoztuk létre, hogy sajátos lehetőségeivel segítsen az ipari csomagolás területén teljesített küldetésünkben, új, minőségi megoldások megismertetésében, bevezetésében és elterjesztésében. Reméljük, hogy a látogatásra fordított idő nem bizonyul elfecséreltnek, hanem a honlap használatával gyakorlati segítséghez jutnak munkájukhoz. Türelmüket és megtisztelő figyelmüket előre is köszönjük.

Csomagolástervezés

Csomagolástervezés

Oldalunkon olyan információkat állítottunk össze, melyek lehetővé teszik, hogy cége részére bármely csomagolástervezési kérdésre ideális megoldást találjon. Célunk, hogy partnereink számára az egyedi kérdések megválaszolásától a komplex problémamegoldásig teljes körű és magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, ami magába foglalja a csomagolások tervezésétől és méretezésétől kezdve a beszerzési források felkutatásán át a komplett beszerzést és legyártatást.

Csomagolástervezés

Csomagolástervezés

A Paqart Design kreatív stúdió fő szakterülete a csomagolástervezés. Szakértelmünk ezen kívül kiterjed a formatervezés, grafikai tervezés, termék-fejlesztési tanácsadás területére, a csomagolásfejlesztés teljes folyamatának menedzselésére. A jó csomagolás jóval több, mint csupán tetszetős design: hasznot hajt, és azonnal felismerhetővé teszi a terméket a legnagyobb konkurrencia közepette. Mivel a vásárlások kb. 70%-a az eladáshelyi döntésen múlik, a csomagolás egyben a leghatékonyabb reklámeszköz is.

Danubia

Danubia

A Danubia Csomagolási KFT a Gyorsszolgálat Szövetkezet, később a Danubia Logisztikai és Csomagolási Rt. jogutóda. A jogelőd 1957-ben magánszemélyek részvételével alakult. Kezdetben árufuvarozási tevékenységre, majd ezt követően rövidesen fő profilja az export csomagolás lett. A szövetkezet megalakulásától kezdve a hazai piac egyik legjelentősebb export csomagolással foglalkozó szereplője volt, hosszú időn keresztül az egész ország területére kiterjedően végzett export-csomagolást, majd fokozatosan fejlesztette kereskedelmi tevékenységét, melynek során piacvezetővé vált mind a hagyományos csomagolóanyagok és eszközök, mind a legkorszerűbb csomagolási technológiák és csomagológépek területén.

Expresszcsomag a gyors futárszolgálat

Expresszcsomag a gyors futárszolgálat

Az Expresszcsomag futárszolgálat extra gyorsan szállítja ki megrendelőinek, a csomagokat. A rendelés napján kézbesítik a rájuk bízott csomagokat, a Budapest-Miskolc-Győr, Budapest-Kecskemét-Szeged és a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza útvonalak között. Korrekt árakat kínálnak szolgáltatásaikért. Különlegesség náluk, hogy a futár személyesen veszi át a feladótól a csomagot, a feladónak nem kell feladnia semmit. A csomagok kiszállítása közúton történik. Az egész ország területére vállalnak csomagszállítást.

Fuvarpeti költöztetés

Fuvarpeti költöztetés

Folyamatosan mozgásban lévő bútorszállító autókkal, darus, önrakodós gépkocsikkal, kis létszámú, összeszokott mukatársainkal évente, több száz lakossági költöztetést teljesítünk. Helyzeti előnyünknek köszönhetően, azonnali vagy rövid határidős szállítási feladatokat is vállalhatunk. Válassza most, az akciós költöztetést, fuvarozást, csomagolást!

Hectic

Hectic

Üzleti filozófiám az, hogy mi nem csupán termékeket értékesítünk, hanem szolgáltatást nyújtunk. A megállapodás megkötésével a kapcsolatunk nem véget ér, hanem éppen csak elkezdődött. A hosszú távú együttműködésre való törekvés, a korrekt, versenyképes árképzés, a minőségi paraméterek maximális figyelembe vétele, a megrendelőink érdekeinek szem előtt tartása azok a tényezők, amelyekkel eredményeinket elértük. Cégünk kizárólagos forgalmazója Magyarországon az olasz ITALDIBIPACK Ltd. csomagoló gépeinek, melyek a világ 55 országában megtalálhatók.

ISX-Trade

ISX-Trade

Cégünket 1996-ban alapítottuk avval a szándékkal, hogy a hazai termelő cégek részére, mint megbízható partnerek csomagolás technikai szaktanácsokat adjunk. Beszállítóként csomagolóanyagokat biztosítsunk a korábbi több mint tízéves szakmai tapasztalatunkra és kapcsolatainkra alapozva. Fejlődésünk folyamatos, ami a változó piaci igényekhez való rugalmas alkalmazkodásnak volt köszönhető. A kezdeti lépések után ma már komplett szolgáltatást nyújtunk partnereinknek. A csomagolóanyag megtervezésétől a grafikai design tervezésének kivitelezésén át a csomagolóanyagok biztosításán keresztül egészen a csomagológépekig összefogva a teljes vertikumot.

Tuti menü